Huset

Hist hvor vejen slår en bugt

 Der ligger et hus, med sjæl og charme som i bedste Morten Korch stil.

Huset er en landarbejder bolig fra omkring år 1800, der har gennemgået mindre forandringer , men der er hele tiden værnet om historien, så huset i dag står som dengang. Der er dog indlagt El. og vand og vandskyllene toilet.

Huset indeholder stue, køkken, soveværelse med dobbelt seng, ekstra soveværelse med to enkelt senge,toilet med bruser.

I køkkenet er der et køleskab med lille fryseboks, der er en mini oven, samt kogeplade med to plader. Der bliver brygget kaffe på gammeldags maner, opvasken klares med rugbrødsmotor, tøjet kan dog blive vasket i maskine. Der er madam blå udstyr til de fleste opgaver.

Til huset er der et lille tilbygning med brændeskur. I tilbygningen er der to rum hvor det ene bruges til haveredskaber, det andet til udstyr m.m.

I stuen er der en dejlig brændeovn. Brænde er der i brændeskuret, der frit kan bruges

Haven er lukket og dejlig opgroet, med et kæmpe stort Onsevig æbletræ , dette æbletræ er et sjældent træ der kun er få eksemplarer tilbage af, derfor forsøges det at pode flere træer. Æblerne kan blive meget store og smager bedst lige fra træet, de har ikke lang holdbarhed, men kan bruges til mos eller most samt æbleflæsk. Der er 3 mindre æbletræer, samt et kirsebærtræ. Der er også et nyt drivhus, hvor man kan opholde sig i og nyde de tidlige morgen timer eller de sene aftentimer.

 

 

 

Recent Posts